Rólunk

Üdvözöljük weboldalunkon!

Szenvedélyünk az elektromos mobilitás előmozdítása a legmagasabb minőségű elektromos járművekkel. Több éves tapasztalattal rendelkezünk a járműkereskedelemben és a Ztechbike által gyártott minőségi elektromos kerékpárok és robogók széles választékával várjuk vásárlóinkat. A VoltBike.hu elkötelezett amellett, hogy hozzájáruljon ezeknek a környezetbarát járműveknek a népszerűsítéséhez Magyarországon. A forgalmazott termékek magyarországi szerviz és alkatrész ellátása folyamatos és magas minőségű.

Célunk

Missziónk, hogy elősegítsük az elektromos járművek térnyerését, egy tisztább, fenntarthatóbb jövő érdekében. Hiszünk abban, hogy az általunk forgalmazott járművekkel nem csak a környezetet óvjuk, hanem lehetőséget biztosítunk mindenki számára, hogy élvezze a szabadtéri tevékenységeket, függetlenül az életkortól vagy fizikai kondíciótól. Az elektromos kerékpáraink és robogóink segítségével a kerékpározás öröme újra felfedezhető, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy fitten és aktívan töltsék idejüket.

 

Termékeink

Kínálatunk a Ztechbike által gyártott termékekre épül, beleértve:

Elektromos kerékpárok

Elektromos robogók

Elektromos mopedautók

Elektromos triciklik

Kiegészítők és védőfelszerelések

Minden termékünk megfelel a legmagasabb európai minőségi előírásoknak és szabványoknak, biztosítva ezzel, hogy ügyfeleink csak a legjobbat kapják ár-érték arányban.

 

Amit kínálunk

Széleskörű termékválaszték a Ztechbike kínálatából

Versenyképes árak és rendszeres akciók

Szakértő szerelőcsapat és professzionális ügyfélszolgálat

Saját logisztikai hálózat gyors és megbízható -akár ingyenes- szállításért

Ingyenes összeszerelés minden elektromos járműre

Sződligeti bemutatótermünkben személyesen is megtekintheti és akár ki is próbálhatja a kiválasztott modellt. A járműveket összeszerelve, üzemkész állapotban adjuk át vásárlóinknak.  Bankkártyás fizetési lehetőség akár a helyszínen is!

 

Bízza ránk a jövőjét!

Tisztelettel kérjük, hogy bízza ránk a fenntartható mobilitás megvalósítását.